Logeerhuis de Instuif
Omdat ieder individu anders is

Wij stellen ons graag even aan u voor:Mijn naam is Remco Goossens en ik woon in Borculo.

Trotse vader ben ik van twee mooie dochters. Ik ben eigenaar van het logeerhuis en heb als opleiding Pedagogisch medewerker jeugdzorg gedaan in mijn defensie periode en ben zodoende in dit mooie vak terecht gekomen. 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de vorige eigenaren van het logeerhuis en uiteindelijk ben ik ook in de weekenden gaan werken in het logeerhuis. Op een moment kwam er de vraag van de vorige eigenaren of ik interesse had om het logeerhuis over te nemen omdat de vorige eigenaren niet de financiële middelen meer hadden en daardoor wel genoodzaakt waren om het logeerhuis te sluiten. Ik kende alle kinderen en vond het juist een mooie uitdaging om het logeerhuis open te houden. zodoende heb ik een plan bedacht om het logeerhuis over te nemen, weer gezond en aantrekkelijk te maken. 1 juli 2015 was het zover en ben ik voor mij zelf begonnen. na een best wel hectische periode van de opstart kan ik zeggen dat het is gelukt, we zijn er nog niet want we hebben nog veel plannen maar het logeerhuis draait goed en daarmee is de opvang voor onze cliënten ook gegarandeerd.

In maart 2016 ben ik gestopt als militair,  zodat mijn focus geheel ligt bij het logeerhuis ligt. verder ben ik een voetbal fanaat en speel ik zelf ook een balletje bij de plaatselijke vereniging. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Reizen is een grote hobby van mij.

Remco Goossens

 

Ik ben Johanneke Doornbos en opgegroeid in Lochem, waar ik nog steeds met veel plezier woon.


Sinds het schooljaar 2017-2018 werk ik bij het logeerhuis. Eerst als stagiair voor de MBO opleiding pedagogisch werk niveau 4 jeugdzorg en daarna op invalbasis. Naast het logeerhuis werk ik bij een woongroep voor kinderen (mijn hoofdbaan) en doe ik uitzendwerk.


Wat ik zo leuk vind aan Logeerhuis de Instuif is dat het er een ongedwongen sfeer heerst en dat er diverse leuke activiteiten worden ondernomen. Ik werk met veel plezier op het logeerhuis en voelde me er al snel thuis.


Naast mijn werk vind ik het gezellig om met vriend, familie en vrienden af te spreken en volg ik zangles.


Hartelijke groet,

Johanneke Doornbos

 

 Hallo allemaal.


Mijn naam is Linda Bonte en ik ben sinds december 2018 woonachtig in Borculo. Daarvoor woonde ik in Apeldoorn en oorspronkelijk kom ik uit Deventer. Ik heb op veel leuke plekken mogen werken zoals; een basisschool, een atelier, activiteitencentrums en woonbestedingen. Door deze verschillende werkplekken heb ik met heel veel doelgroepen gewerkt en heel veel mogen leren.

Naast mijn werk bij het Logeerhuis, werk ik ook nog als nachtdienst medewerker voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.

En als laatste heb ik ook een eigen bedrijfje; Groentje Kinderliedjes en DoeTheater. Ik geef belevingsgerichte voorstellingen op maat voor jonge kinderen, en mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Het is theater waarbij iedereen zoveel mogelijk mee kan doen en beleven en het is gericht op natuur en dieren.
Het werken bij het Logeerhuis vind ik erg leuk en het doet mij goed om te mogen helpen bij de zelfredzaamheid bij de kinderen. Ook creatieve activiteiten verzinnen en doen met zijn allen haal ik veel plezier uit.

Zelf hou ik erg van de natuur en wandel ik graag in bossen. Ik ben een echte muziekliefhebber en luister graag naar mooie platen of begeleid mezelf op de gitaar wanneer ik zing.


Groetjes linda

Ik ben Dorien Stuij-Goossens.
Ik ben ben woonachtig in Haaksbergen en moeder van 3 grote meiden.

Ik heb de opleiding pedagogisch werk (spw) gedaan en daarnaast een opleiding voor  onderwijsassistent gedaan.

Na mijn opleiding ben ik al snel een kinderopvang aan huis begonnen.
Voor mijn opvang heb ik diverse cursussen en trainingen gedaan. O.a. positief opvoeden (tripple p) ADHD/ADD coaching.
Nu volg ik een opleiding jongerencoach om tieners en jong volwassenen nog meer te kunnen stimuleren op weg naar zelfstandigheid.

In het najaar van 2018 ben ik als invalkracht begonnen in het logeerhuis.
Vanaf eind December 2019 zal ik mijn opvang stoppen om Remco een helpende hand te bieden met werkzaamheden rondom het logeerhuis.
Creatief met kinderen bezig zijn vind ik erg fijn zie het als een uitdaging om de creatieve ontwikkeling te stimuleren.
In mijn vrije tijd ben ik ook graag creatief bezig en ga graag wandelen met onze honden.

Groeten,

Dorien

 

 

Mijn naam is Talitha Brugman (2000) en ik woon, samen met mijn ouders in Borculo. 


Momenteel volg ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 (MBO) op het Graafschap College. Ik zit momenteel in het tweede leerjaar, maar binnenkort zit ik in het derde en tevens het laatste jaar van deze opleiding. 
Zodra ik mijn MBO diploma op zak heb, wil ik heel graag verder studeren aan het HBO. Hopelijk kan ik d.m.v. het HBO mijn kennis verbreden en kan ik mij meer verdiepen in de verschillende doelgroepen. 

Het Logeerhuis was mijn eerste stageplek. Ik heb tijdens mijn stage periode enorm veel plezier gehad met de kinderen/ jongeren. Ik vond het Logeerhuis een hele leuke stageplek. In mijn stageperiode heb ik veel mogen leren en ontdekken. Nadat mijn stage klaar was, bood Remco mij een baan aan. Dit kon ik natuurlijk weigeren. Ik ben dus na mijn stage, in dienst gekomen bij het Logeerhuis (2018). 

Momenteel werk ik in het logeerhuis als ondersteuning, dit betekent dat ik niet alleen op een groep sta maar de begeleiders die gediplomeerd zijn die ondersteun ik bij de dagelijkse begeleiding.
Naast mijn studie werk ik dus bij het Logeerhuis. Veder doe ik graag leuke dingen met mijn familie en vrienden. 


Groetjes, Talitha Brugman

 

 k ben Amy Stuij (27-07-2001) en woonachtig bij mijn ouders in Haaksbergen.
Momenteel volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker richting jeugd en opvoedhulp.
Ik volg deze opleiding aan het Graafschap College te Groenlo.
Ik loop nu stage in het logeerhuis.
Ik vind vooral het begeleiden van de kinderen erg leuk om te doen.
Na mijn Mbo opleiding wil ik graag Social Work (HBO) gaan doen.
In mijn vrije tijd werk ik in Theeschenkerij Jordaan in Haaksbergen.
Ook ga ik graag op stap met vriendinnen.

 

Groetjes,

Amy

 

Ik ben Tjori Stuij.

Trotse vader van 3 meiden en getrouwd met Dorien.
Ik ben vaak in de schuur en buiten te vinden om banden te plakken of het gebouw te onderhouden of ik rij mee naar activiteiten en breng af en toe kinderen naar huis.
Mijn werk in het logeerhuis is op vrijwillige basis, in mijn dagelijkse leven ben ik vrachtwagen  chauffeur.

 

 

 

 Ik ben Marieke Langelaar, woonachtig in Borculo en moeder van 2 prachtige zoons.

In 2014 heb ik een opleiding in de zorg afgerond waarbij begeleiden en activiteiten ondernemen een van de belangrijkste onderdelen waren. Ik volg nu de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen om mezelf meer te specialiseren in de jeugdzorg. Hierbij vind ik het allerbelangrijkste dat de cliënt zijn/haar zorgvragen en leerdoelen kan behalen op zijn/haar manier en tempo. Daarnaast vind ik het zeer belangrijk dat de sociale kring uitgebreid word middels de gezellige activiteiten die we samen ondernemen. 
Dit is dan ook precies waar mijn passie ligt! 

Ik vind het bijzonder om hier te mogen werken omdat de natuurlijke omgeving de rust claimt. Dit zie je heel erg terug wanneer we bv. naar het bos gaan met de cliënten. 

Naast mijn werk ga ik graag samen met mijn kinderen op pad, wandel ik graag langs het water met de hond en zoek ik op zijn tijd ontspanning met vrienden. 

Warme groet, Marieke Langelaar

 

 

 

     
 
 
 
E-mailen
Bellen